Campingferie på Korfu

Campingferie på Korfu

Sublim grøn natur & smukke bugter på den græske ø Korfu!

Ontdek het prachtig groene Corfu, met zijn beboste bergen en heuvels en zijn mooie stranden in gezellige baaitjes... tel daar het aangename warme weer bij op en geniet van een heerlijke vakantie op een camping op Corfu!

Natuurschoon op Corfu

Corfu is voor het grootste gedeelte een vrij vlak eiland. In het noorden van het eiland liggen er wel enkele hogere bergen en in het zuiden heeft Corfu een heuvelachtig landschap. De hogere bergen in combinatie met al het groen zorgen voor een ontzettend mooie vergezichten. Paleokastritsa is bijvoorbeeld een prachtig plekje. Mooie stranden aan de helderblauwe zee met rondom de groene bergen... Paleokastritsa geeft het vakantiegevoel ten top. Je kunt in een bootje stappen en grotten gaan ontdekken. Veel plezier op een camping op Corfu! 

'To do' vanaf je camping op Corfu

Corfu heeft een rijke geschiedenis. Vele verschillende volkeren hebben op Corfu verbleven, want het is altijd een erg gewild eiland geweest. Eretriërs, Corinthiërs, Atheners, Spartanen, Romeinen, Byzantijnen, Sicilianen, Venetianen, Britten en Fransen wilden Corfu in hun bezit nemen. Deze rijke geschiedenis toont zich in de verschillende overblijfselen op het eiland. Corfu-stad (Kerkyra) is hierin wel echt het hoogtepunt en mag je niet overslaan tijdens je vakantie op een camping op Corfu! In Corfu-stad kun je ronddwalen door de sfeervolle stad met prachtige huisjes in Venetiaanse stijl. Vergeet ook niet de oude en de nieuwe vesting te bezoeken. Ook het Achilleion paleis is een bezoek waard. Dit paleis wordt ook wel het paleis van Sissi genoemd, het werd gebouwd in opdracht van keizerin Elisabeth uit Oostenrijk. Culturele schatten in overvloed op Corfu!

Campingferier på Korfu

Direkte til vores tilbud

Campingferie på Korfu

Karda Beach Camping

Karda Beach

7 nætter med ankomst 13-06-2020

Rating: 10
Vurderinger
Baseret på 1 vurderinger
-28% 3658 DKK
  • Mobilhome Happy Standard m. 2 soverum og a/c
  • Dato for ankomst lø 13. juni 2020
  • Duration 7 nætter
  • 4 personer
2646 DKK