Bas' eerste break

Bas' eerste break

Bas de Badeend gaat op reis! – Aflevering 1

Hoera, Vacanceselect bestaat 30 jaar! Om dat te vieren sturen we Bas de Badeend op reis. Van maart tot en met september kun je Bas volgen op zijn rondreis langs de mooiste plekken van Vacanceselect. Aan het eind van elke maand plaatsen we een foto van Bas de Badeend – ergens op een locatie in Europa. Raad waar Bas is en maak kans op een Vacanceselect cadeaubon van 100 euro! De 30e van iedere maand worden er drie winnaars bekendgemaakt via Facebook.

Wie is Bas de Badeend? Misschien ken je Bas nog van zijn avontuur op de Vakantiebeurs? Samen met 953 broertjes en zusjes logeerde hij in de Jaarbeurs: in een bad-op-pootjes uit de Lodgesuite – een luxe glampingaccommodatie van Vacanceselect. De bezoekers moesten raden met hoeveel eendjes zij waren om kans te maken op een superluxe glampingvakantie – met butler – in Toscane. Die prijs is er inmiddels uit, maar Bas’ avontuur gaat verder: Bas de badeend gaat op reis! Ding mee, vul je antwoord onderaan deze pagina in, en maak kans op een cadeaubon van 100 euro!

Aflevering 1 – Bas’ eerste break

Poeh, eindelijk. Na heel wat intensieve badderuurtjes – al dat geknijp en gedobber gaat je niet in de koude veren zitten – mag ik op vakantie! Vanochtend nog snel mijn koffertje gepakt, wat droge broodkruimels in een zakje gedaan voor onderweg en karren maar, in mijn deux chevauxtje. Of eigenlijk noem ik ‘m gewoon mijn eendje. Dan voel ik me er wat meer in thuis, he? En heb ik toch een soort vriendje bij me. Wel zo gezellig, zo met zijn tweetjes.

Tijd voor ons eerste rustmomentje. Even mijn vriend aan de kant zetten. He, lekker, even de pootjes strekken. En wat smaken ze weer goed zeg, die broodkruimels. Geeft ook altijd weer veel energie voor de rest van de rit. We hebben immers nog even te gaan. Waar zijn we nu eigenlijk? Ah, zo te zien nog in de gemeente Breda. Nog even doorkarren en we zijn in het land van de chocolaaa. Ik denk dat ik zin heb in een stukje met uh… Hazelnoten, ja, heerlijk. Het is dan wel niet heel gezond voor een badeendje maar het is vakantie, niet waar? Dan mag alles.

Het avontuur begint hier toch wel flink te kriebelen. En als ik zo om me heen kijk ben ik niet de enige die er zin in heeft. Ik ga maar snel mijn vriendje weer opzoeken. Op naar het zuiden, joehoe!

Hulp nodig?

Kan ik je helpen?
Bel ons 072-5183183 ma. t/m zo. 9.00-20.00 uur Bekijk de veelgestelde vragen Bel mij terug
Bel mij terug
Vul je gegevens in

Dank voor je bericht. Wij nemen, binnen openingstijden, zo spoedig mogelijk contact met je op.