Met een boogje

Met een boogje

Bas de Badeend gaat op reis! - Aflevering 3

Hoera, Vacanceselect bestaat 30 jaar! Om dat te vieren sturen we Bas de Badeend op reis. Van maart tot en met september kun je Bas volgen op zijn rondreis langs de mooiste plekken van Vacanceselect. Aan het eind van elke maand plaatsen we een foto op onze Facebookpagina van Bas de Badeend – ergens op een locatie in Europa. Raad op onze Facebookpagina waar Bas is en maak kans op een Vacanceselect cadeaubon van 100 euro! De 30e van iedere maand worden er drie winnaars bekendgemaakt via Facebook.

Wie is Bas de Badeend? Misschien ken je Bas nog van zijn avontuur op de Vakantiebeurs? Samen met 953 broertjes en zusjes logeerde hij in de Jaarbeurs: in een bad-op-pootjes uit de Lodgesuite – een luxe glampingaccommodatie van Vacanceselect. De bezoekers moesten raden met hoeveel eendjes zij waren om kans te maken op een superluxe glampingvakantie – met butler – in Toscane. Die prijs is er inmiddels uit, maar Bas’ avontuur gaat verder: Bas de badeend gaat op reis! Ding mee en maak kans op een cadeaubon van 100 euro!

Aflevering 3 – Met een boogje

Bonjour mes amis! Zo he, we reizen alweer een tijdje door het land van camembert, croissants en chardonnay en ik spreek inmiddels een aardig woordje over de grens. Af en toe gluur ik even in mijn taalgidsje om wat te kunnen kwebbelen met de mensen hier. Zo kreeg ik gisteren op de camping te horen dat ik in deze regio vooral het water op moet. De rivier de Ardèche, om precies te zijn. Nou dat hoef je een badeend geen twee keer te zeggen! Nu schijnt er ergens dus ook nog een of andere brug te zijn. Wil ik er écht bijhoren dan moet ik daar dus onderdoor. Mensen doen dat hier in een kano, ik denk dat ik er gewoon lekker tussendoor ga badderen.

Ah kijk, daar zul je ‘m hebben! Het is inderdaad een indrukwekkend ding. Vierendertig meter hoog, negenvijftig meter lang, en helemaal natuurlijk. Wat een grappig gezicht, al die gekleurde kano’s die je eronder vandaan ziet komen. Oh, en al die kleurtjes verplaatsen zich nu naar de kant. Zo te zien rust iedereen hier even lekker uit op een van de strandjes aan de oever. Hm, nu ik iedereen zo zie genieten, wil ik ook! Voor de zekerheid maar even mijn zwembandjes uit de achterbak pakken, want met deze rivier weet je maar nooit hoe hard je gaat. En ik ben dan wel een eend, maar zo’n rivier, da’s toch andere koek dan een bad he? Nou jongens, there we go! Uh, ik bedoel natuurlijk, c’est parti, mes amis!

Weet jij waar Bas is? Geef je antwoord op onze Facebookpagina!

Hulp nodig?

Kan ik je helpen?
Bel ons 072-5183183 ma. t/m zo. 9.00-20.00 uur Bekijk de veelgestelde vragen Bel mij terug
Bel mij terug
Vul je gegevens in

Dank voor je bericht. Wij nemen, binnen openingstijden, zo spoedig mogelijk contact met je op.