Een beetje romantisch

Een beetje romantisch

Bas de Badeend gaat op reis! - Aflevering 5

Hoera, Vacanceselect bestaat 30 jaar! Om dat te vieren sturen we Bas de Badeend op reis. Van maart tot en met september kun je Bas volgen op zijn rondreis langs de mooiste plekken van Vacanceselect. Aan het eind van elke maand plaatsen we een foto op onze Facebookpagina van Bas de Badeend – ergens op een locatie in Europa. Raad op onze Facebookpagina waar Bas is en maak kans op een Vacanceselect cadeaubon van 100 euro! De 30e van iedere maand worden er drie winnaars bekendgemaakt via Facebook.

Aflevering 5 – Even een beetje romantisch doen


Zo, daar zijn we weer! En waar ik nu ben? Mijn oplettende volger weet vast nog dat ik vorige keer zei voorlopig wel even in dit land te blijven. Dus daar hou ik me dan aan, hè. Een badeend, een badeend, een woord, een woord. Ben inmiddels dus zo poepiebruin (van dat bruin dat er na een lang bad dus niet af gaat), dat ik me wel een beetje ‘één’ voel met de mensen hier. Dus zette gister m’n beste pootje voor en vroeg dapper aan de charmante jongedame van het cafeetje, haar naam was Tiziana, waar ik écht nog even heen moet voor ik weer doorreis naar een ander land. Nou, zei ze, naar la città dell’amore natuurlijk, mio caro anatra! En stiekem was ik wel toe aan wat romantiek (van m’n trouwe deux chevautje hoef ik ’t op dat gebied ook niet te hebben).

Dus laat ik me op dit moment onderdompelen in het liefdesverhaal van die twee mensen die onmogelijk samen konden zijn omdat ze uit vijandige families kwamen. Je weet wel, dat verhaal van Shakespeare. In deze stad, om preciezer te zijn hier in de Via Capello, schijnt zij dus ooit gewoond te hebben. En hij stond hier dan beneden, best wel heel erg romantisch te doen. Mooi, he? Kijk, op het binnenplaatsje staat ook nog een bronzen beeld van haar. Wat een beauty was het toch, ik snap die jongen wel. Nu schijnt het zo te zijn dat als je haar rechterborst aanraakt, je geluk in de liefde zal vinden.

Nou, daar gaan we dan! Even wachten tot niemand kijkt… oeh, best spannend… en ja hoor, aangeraakt! En nu maar hopen op een iets betere afloop dan dit verhaal… Tot volgende keer, amici!

Weet jij waar Bas is? Geef je antwoord op onze Facebookpagina!

Hulp nodig?

Kan ik je helpen?
Bel ons 072-5183183 ma. t/m zo. 9.00-20.00 uur Bekijk de veelgestelde vragen Bel mij terug
Bel mij terug
Vul je gegevens in

Dank voor je bericht. Wij nemen, binnen openingstijden, zo spoedig mogelijk contact met je op.