Glamping

Inspiratie - Glamping

De mooiste glampingvakanties voor snelle beslissers

Glampingvakanties zijn geliefd. Wil je je favoriete locatie en accommodatie, wees er dan op tijd bij. Ben je, net als Babette, ook niet zo’n snelle beslisser? Ga er dan nu tijdens deze donkere herfstavonden gewoon eens lekker voor zitten!

Snel beslissen is niks voor mij. Ik ben een twijfelaar en wik en weeg tot ik een ons weeg. Ik loop gerust drie keer de markt over om mijn aankoop te overdenken. Heb ik het echt nodig? Is het serieus de beste deal? Ik wil voorkomen dat ik zes kramen verderop hetzelfde zie voor de helft van ‘t geld of met de kat in de zak naar huis ga.

Kiezen en beslissen

Online vis ik ook nog wel eens achter het net. Zo vond ik afgelopen jaar een paar zomersandaaltjes in de uitverkoop. Na zes keer alle afbeeldingen te hebben aangeklikt, overtuigde ik mezelf dat ze lekker zouden lopen. Ik gooide ze voor het gemak alvast in mijn virtuele winkelmand. Nadat ik tien minuten later ongeveer alle sandalen van de webwinkel had gezien, wilde ik afrekenen. En jawel; mijn (bij nader inzien) perfecte sandalen waren verdwenen. Binnen die paar minuten van besluiteloosheid, was mijn maat uitverkocht! De website bood een alternatief ‘dat wellicht ook iets voor mij was’. Identieke sandalen, maar dan in de nieuwste kleur, voor dertig euro meer! Met pijn in mijn portemonnee heb ik ze maar gekocht. Ik moest wat voor de zomer.

Safaritent

Vakantie boeken

En zo gaat het ook vaak met reizen en vakanties. Ik ga toch nog éven één nachtje over dat meest voordelige vliegticket slapen. Ik laat me niet uit het veld slaan door online aftelklokjes of knipperende teksten: ‘nog maar 2 kamers beschikbaar’. De volgende dag blijkt vaak wel dat een nachtje slapen mij tweehonderd euro heeft gekost. Of de reis is door mijn getwijfel gewoon helemaal uitverkocht. Ik moet dat maar eens anders gaan aanpakken. Zeker als ik straks in het hoogseizoen op vakantie ga.

Glamping is gewild!

Mooie bestemmingen en accommodaties gaan eenmaal als warme broodjes over de toonbank. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. En eigenlijk weet ik toch al wat ik wil. Op nummer één staat Sardinië. En in Oostenrijk heb ik een luxe glampingaccommodatie gezien met prachtig uitzicht op de bergen. Nu de dagen kouder worden lijkt het mij een uitgelezen moment om te beslissen. Terwijl het buiten kil en kaal is, ga ik gewoon met mijn gedachte in de zon zitten! Hoeveel voorpret wil een mens nog meer? Bovendien pikt een vroege vogel in sommige gevallen ook nog een graantje vroegboekkorting mee. Maar onze belangrijkste missie is onze eerste keus veiligstellen en genieten van een mooi vooruitzicht!

Kom meer te weten over glamping!

Babette Tierie


Beroep: 
Redacteur en freelance tekstschrijver o.a. voor Vacanceselect

Viert vakantie met:
vriend en zoontje

Favoriete vakantielanden:
Italië, Spanje, Portugal

Hulp nodig?

Kan ik je helpen?
Bel ons 072-5183183 ma. t/m zo. 9.00-20.00 uur Bekijk de veelgestelde vragen Bel mij terug
Bel mij terug
Vul je gegevens in

Dank voor je bericht. Wij nemen, binnen openingstijden, zo spoedig mogelijk contact met je op.