Inspiratie - Glamping

Inspiratie - Glamping

Glamping it is!

“Naar een cámping???!!!!? Kom op Juut, ik ga toch geen der-tien-hon-derd kilometer rijden om het slechter te hebben dan thuis?” Ik kijk in het verontwaardigde gezicht van vriend David. Hij neemt een slok bier. Ik glimlach geduldig naar hem. Ik ben gewend aan dit soort discussies op feesten en partijen. Zodra het gesprek over (camping)vakanties gaat, zijn alle blikken op mij gericht. Ik zucht, haal diep adem en start mijn betoog…

…Dat het zo lekker is om buiten te zijn. Dat een campingvakantie ideaal is voor de kinderen. Dat je snel contact maakt met gelijkgestemden. En dat dat gevoel van vrijheid onbetaalbaar is. David kijkt ongemakkelijk. “Tsja, daar zit wel wat in. Maar je denkt toch zeker niet dat ik met een wc-rol onder mijn arm naar een toiletgebouw ga???!!!!?” Ik maak me op voor het tweede deel van mijn toespraak.

Over luxe glampingtenten van dik canvasdoek met eigen sanitair en een compleet uitgeruste keuken (De Safaritent), over tenten van bijna dertig vierkante meter met een bad-op-pootjes (De Lodgesuite) en over een hippe combinatie van tent en caravan met boxspringbed van 2×2 meter, regendouche en Amerikaanse koelkast (De Hybridlodge Clever). Davids gezicht ontspant. “D-d-denk je echt dat dat iets voor ons is dan?” “Nou, dat denk ik niet alleen, dat weet ik zeker!” Drie keer raden wat David en zijn gezin voor vakantie hebben geboekt? Zij gaan naar… de camping!

Meer informatie over de:

 

Hulp nodig?

Kan ik je helpen?
Bel ons 072-5183183 ma. t/m zo. 9.00-20.00 uur Bekijk de veelgestelde vragen Bel mij terug
Bel mij terug
Vul je gegevens in

Dank voor je bericht. Wij nemen, binnen openingstijden, zo spoedig mogelijk contact met je op.