Inspiratie - Keuzestress

Inspiratie - Keuzestress

Help, ik kan niet kiezen!

Laatst stond ik met mijn kroost (7 en 4 jaar oud) voor het hagelslag-schap in de supermarkt. De hagelslag was op en we moesten ‘even’ nieuwe kopen. Vanuit het rek gaapten rijen keurig gerangschikte pakken ons verleidelijk aan. Van Venz, De Ruijter, het huismerk, Fairtrade, puur, melk, wit, met kokos, normaal formaat, XXL, Megamindy, K3, tijger, kroko, fruit. Ik telde 16 (!) verschillende varianten.

Nou kan ik mijzelf een snelle beslisser noemen. Of het om shampoo gaat of om lipstick, laarzen, een dagcrèmetje of jas: ik check de mogelijkheden en hak een knoop door. Wat trek ik aan vandaag? Wat eten we vanavond? Ik kijk, vergelijk en kies. Ook de jaarlijkse vakantiekeuze is voor mij niet al te ingewikkeld. Nou werk ik bij een bedrijf dat de leukste campings, glampingvakanties en vakantieparken aanbiedt, dus dat is in mijn voordeel.

vakantieslippers

De perfecte vakantie vinden

Uit onderzoek blijkt dat 62% van de gezinnen het als stressvol ervaart om een vakantie te zoeken. Logisch. Je bent het hele jaar druk en wil een perfecte vakantie op een camping of vakantiepark  met je gezin. Maar hoe vind je die vakantie? Stel: je wil naar een camping in de Franse Ardèche en tikt dus in Google ‘vakantie’ en ‘Ardèche’. Bam. 972.000 zoekresultaten. Geen wonder dat je daar stress van krijgt! De kunst is dat je vooraf bepaalt wat je écht wil: een grote camping of een kleine, aan een riviertje, met zwembad of allebei, animatie, pony’s, een kinderboerderij. Hoe beter je je vakantiewensen afbakent, hoe eenvoudiger de zoektocht.

Nog makkelijker is de website van Vacanceselect: want of je nu gaat voor basic of luxe, een 5-sterren camping met alles erop en eraan of dat knusse vakantieparkje waar de eigenaar nog zelf voor je kookt – we hebben het allemaal. En kom je er helemaal niet meer uit? Bel dan gerust met onze dames en heer van de klantenservice: zij loodsen je probleemloos door de zoektocht. En zo wordt een vakantie selecteren, makkelijker dan het kiezen van een pak hagelslag. Want uiteindelijk ging ik met drie pakken naar huis.

Ben je op zoek naar vakantie-inspiratie? Neem dan een kijkje in het aanbod van vakantiebestemmingen.

Hulp nodig?

Kan ik je helpen?
Bel ons 072-5183183 ma. t/m zo. 9.00-20.00 uur Bekijk de veelgestelde vragen Bel mij terug
Bel mij terug
Vul je gegevens in

Dank voor je bericht. Wij nemen, binnen openingstijden, zo spoedig mogelijk contact met je op.