Vakantiebeurs

Vakantiebeurs

Het is bijna zover… de Vakantiebeurs 2014!

Ik ben niet bepaald een Floortje Dessing die met een loodzware backpack op mijn rug de binnenlanden van Uzbekistan verkent. Chili, Botswana of Vietnam: voor mij hoeft het niet zo nodig. Vroeger schaamde ik me ervoor. Tijdens gesprekken over reisdromen loog ik met droge ogen dat het ook mijn ultieme fantasie was om een keer Down Under te gaan. Dat heb ik niet meer, gelukkig. Want ik hou misschien niet van reizen: I love… vakantie!

En laat ik nou beroepshalve al jaren de Vakantiebeurs bezoeken. Volgende week ga ik weer. Met een gretige blik in mijn ogen en een licht verhoogde hartslag huppel ik weer rond in de immense hallen van de Jaarbeurs in Utrecht. Voor mijn werk, maar toegegeven: ook een beetje voor mezelf. Hebberig absorbeer ik alle informatie en maak ik ook alvast mijn eigen plannen. Lekker drie weken naar een camping in Italië met m’n gezin in een stoere Safaritent. Of met een Volkswagencampertje door Frankrijk of Spanje, ook goed. Ierland, DuitslandPortugal, Scandinavië: het staat allemaal op mijn verlanglijstje.

Safaritent

Vacanceselect op de Vakantiebeurs

De stand die ik nooit oversla op de Vakantiebeurs, is die van Vacanceselect. Dit jaar voor het eerst ‘mijn eigen stand’, want ik werk nu een klein jaar bij deze reisorganisatie. Tussen échte cipressen die uit Mediterrane landen zijn ingevlogen, Italiaanse catering en muziek waan je je daar op vakantie. 

Maar mijn vakantievoorpret begint pas echt als ik een kijkje neem in de superluxe glampingaccommodaties op de stand. Kies ik dit jaar weer voor een Safaritent van Tendi of ga ik voor de allernieuwste accommodatie – de Airlodge: een stoere twee (!) verdiepingen tellende ‘tent’, met bedstee voor de kinderen en op de eerste etage een ouderlijk bed met uitzicht op de sterrenhemel. Ik word er blij van. En hal 9 met verre vakantiebestemmingen? Die laat ik ook dit jaar weer aan me voorbij gaan.

Airlodge

Kom ons van 15 t/m 19 januari 2014 bezoeken in hal 11 op de Vakantiebeurs in deJaarbeurs Utrecht, we staan daar met de volgende accommodaties:

Hulp nodig?

Kan ik je helpen?
Bel ons 072-5183183 ma. t/m zo. 9.00-20.00 uur Bekijk de veelgestelde vragen Bel mij terug
Bel mij terug
Vul je gegevens in

Dank voor je bericht. Wij nemen, binnen openingstijden, zo spoedig mogelijk contact met je op.