Inspiratie - Weekendje weg

Inspiratie - Weekendje weg

Weekendje weg met vriendinnen

Buiten waait de wind, de regen slaat tegen de ramen en ik heb het koud. Mijn jaarlijkse najaarsvermoeidheid heeft toegeslagen. Het recept tegen deze kwaal? Een weekendje weg met mijn vriendinnen! Gezellig samen een paar dagen naar een vakantiepark en wég zijn die herfstblues.

Laatst vroeg iemand me of ik een leuke zomervakantie had gehad. Héél even moest ik héél hard nadenken waar ik ook alweer was geweest; het lijkt alweer eeuwen geleden dat we met ons gezin op een fijne camping in het zonnige Italië stonden.

Eenmaal terug in Nederland hadden we de routine van werken en school weer snel te pakken. En nu vliegen de weken voorbij, zitten onze weekenden overvol en staat de drukke decembermaand weer voor de deur. Help! De najaarsvermoeidheid heeft toegeslagen!

Vriendinnenweekend op een vakantiepark

Wacht! Stop! Je hebt ‘me-time’ nodig, een momentje voor jezelf, fluistert een stemmetje in mijn oor. Het stemmetje heeft gelijk. Zou het niet heerlijk zijn om er een paar dagen uit te gaan, samen met een paar meiden? Tijd voor actie! Ik trommel twee vriendinnen op die altijd wel in zijn voor iets leuks en samen gaan we op zoek naar een geschikte vakantiewoning op een vakantiepark.

schoenen van vriendinnen

Natuurlijk gaan we voor een comfortabele, gezellige bungalow, van alle gemakken voorzien en op een vakantiepark dat niet op al te lange afstand rijden ligt. We boeken een lang weekend – buiten de schoolvakanties – en voilà, de voorpret is begonnen!

Even weg zonder man en kinderen. Gezellig met m’n vriendinnen naar een comfortabel vakantiehuis, lekkere hapjes maken, een spelletje doen en ’s avonds urenlang kletsen onder het genot van een wijntje. Uitslapen, een lange wandeling maken en uitgebreid uit eten … Wat heerlijk! Het duurt nog even voor we gaan, maar alleen al door het vooruitzicht is mijn najaarsvermoeidheid als sneeuw voor de zon verdwenen. Op naar mijn meidenweekend!

Ook een weekendje weg?

Rebekka van Rij


Beroep:
Freelance tekstschrijver o.a. voor Vacanceselect 

Viert vakantie met:
gezin of vriendinnen

Favoriete vakantielanden:
Italië en Spanje

Hulp nodig?

Kan ik je helpen?
Bel ons 072-5183183 ma. t/m zo. 9.00-20.00 uur Bekijk de veelgestelde vragen Bel mij terug
Bel mij terug
Vul je gegevens in

Dank voor je bericht. Wij nemen, binnen openingstijden, zo spoedig mogelijk contact met je op.