Disclaimer

Disclaimer en privacy

Wij respecteren je privacy.

Wij gaan dan ook uiterst zorgvuldig met je gegevens om en zorgen ervoor dat deze strikt vertrouwelijk blijven. Je persoonlijk gegevens als naam, adres, e-mailadres en dergelijke gebruiken wij alleen voor het afhandelen van je reservering (zoals het toezenden van de factuur en reispakket) of voor je verzoek voor het verkrijgen van informatie.

Persoonlijke informatie gebruikt Vacanceselect uitsluitend intern. Je persoonlijke gegevens geven wij niet, voor commerciële doeleinden, door aan derden. Indien noodzakelijk voor de correcte uitvoering van je geboekte vakantie, verstrekken wij je gegevens aan de beheerders van de accommodatie jij je vakantie hebt geboekt.

Wanneer er iets wijzigt in je persoonsgegevens, vernemen wij dit graag van je. Dit kan je doorgeven aan onze reserveringsafdeling.

Vacanceselect heeft de verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) en voldoet zodoende aan de meldingsverplichting conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Website

Op onze website www.vacanceselect.com vind je de beschrijvingen, foto’s, prijzen en beschikbaarheid van accommodaties. Bij het samenstellen van de website besteden wij uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van deze informatie. Ondanks dat bestaat de mogelijkheid dat bepaalde gegevens verouderd of niet (meer) correct zijn.

Beveiliging

Vacanceselect handhaaft te allen tijde een beveiligniveau bij de verwerking van persoonsgegevens dat gezien de stand van de techniek voldoende is om ongeoorloofde toegang tot, aanpassing, openbaarmaking of verlies van persoonsgegevens te voorkomen.

Inzage en correctie gegevens en recht van verzet

Je kunt te allen tijde en zonder kosten inzicht krijgen in jouw gegevens die door Vacanceselect zijn verwerkt en deze gegevens desgewenst aanpassen. Ook heb je de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen het ontvangen van informatie of gerichte aanbiedingen van ons via e-mail, telefoon of post. Wanneer je van een van deze mogelijkheden gebruik wilt maken dan kun je dat schriftelijk doen via:

Vacanceselect
T.a.v. inzage en/of correctie gegevens 
Comeniusstraat 16
1817 MS Alkmaar

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@vacanceselect.nl o.v.v. inzage en of correctie gegevens.

Wijzigen van het privacybeleid

Vacanceselect behoudt zich het recht voor haar privacybeleid aan te passen. Wij adviseren je dan ook regelmatig op deze pagina te controleren of veranderingen zijn doorgevoerd. Indien wij wezenlijke wijzigingen aanbrengen,  dragen wij zorg voor een meer opvallende kennisgeving, bijvoorbeeld via e-mail of op andere manieren.

Dit privacybeleid is laatst gewijzigd op 06-03-2013.

Hulp nodig?

Kan ik je helpen?
Bel ons 072-5183183 ma. t/m zo. 9.00-22.00 uur Bekijk de veelgestelde vragen Bel mij terug
Bel mij terug
Vul je gegevens in

Dank voor je bericht. Wij nemen, binnen openingstijden, zo spoedig mogelijk contact met je op.